Næste runde i holdturneringen i forhold til Corona smitten

I forlængelse af de myndighedernes restriktioner og anbefalinger (med virkning fra 17-12-2021) og beslutningen om at udsætte 4. runde af Divisionsturneringen har bestyrelsen for Sydjysk Hovedkreds drøftet situationen her næsten 4 uger før næste holdturneringsrunde.

Her og nu sker der ingen ændringer ift. de tidligere udmeldte Coronaforholdsregler
Vi forventer ikke at udsende nye meldinger, før vi er kommet ind i 2022. Vi vil naturligvis følge udviklingen nøje og være klar til at handle og informere, hvis der skulle komme nye restriktioner, der giver anledning til at ændre på turneringplanen
Klubber, der får udfordringer med Covid-19-smitte bedes kontakte Holdturneringslederen.

Comments are currently closed.

Seneste indlæg

Arkiver

Kategorier