Corona-info fra Hovedkredsbestyrelsen

I forlængelse af regeringens pressemøde den 23-10-2020, hvor myndighederne strammede de gældende retningslinjer og anbefalinger vedr. Corona har bestyrelsen for Sydjysk Hovedkreds udsendt et brev, der både handler om konsekvenserne for Holdturneringen og øvrige aktiviteter i klubberne.

Desværre er det karakteristisk for Coronaen er, at virussen er uforudsigelig, den umuliggør planlægning, vanskeliggør rettidig omhu og gør det i det hele taget svært at give ordentlig besked i god tid. Det kan endda blive nødvendigt at revidere informationen med kort varsel i tilfælde af nye ændringer fra centralt hold.

Informationen fra HK-bestyrelsen er det bedste, vi kan levere på nuværende tidspunkt. Se informationen her.

Følg også med på myndighedernes Coronahjemmeside og husk Dansk Skak Unions supplerende anbefalinger ift. Covid-19.

Comments are currently closed.

Seneste indlæg

Arkiver

Kategorier