Reglementet for SGP er ændret lidt

SGP-udvalget har foretaget et par mindre ændringer i reglementet:

1) Der er indføjet, at også enkeltmedlemmer i de to hovedkredse kan være med.

2) Der er indføjet, at ratingberegningen nu sker efter hver afdeling, men at den enkelte spiller skal forblive i samme klasse hele sæsonen. Desuden, at en spiller højst kan tabe 200 i rating på en sæson og dermed rykke én klasse ned.

Punkt 2) er medtaget dels fordi ratingføreren gerne vil beregne fra gang til gang, dels fordi den "gamle" ordning kunne virke uretfærdigt (f.eks. kunne det tænkes, at en spiller fik ratet op til 49 partier ud fra samme ratingtal og dermed straffes/belønnes unødigt voldsomt).

Ratingfører Peder Pharsen sætter formentlig det nye reglement op her på siden en af dagene.

 

 

Comments are currently closed.

Seneste indlæg

Arkiver

Kategorier