Grænsespringeren 2009 med resultater

Et af sæsonens største skakarrangementer i hovedkredsen Grænsespringeren 2009, blev i lørdags afviklet i den danske idrætshal i Flensborg med hele 48 deltagere fra Eckernförde i syd til Ribe i nord.

 De unge mennesker, mellem 8 og 20 år, havde stormesterlige forhold i idrætshallens flotte teatersal, og vi troppede op med vore fineste brætter, brikker og ure. For en dag kom skakken frem i rampelyset, væk fra slidte skoleklasser og kældre – og den skrevne presse på begge sider grænsen lavede fine artikler op til starten. Så jo, selv om det har været et stort arbejde – alt skal jo laves dobbelt – invitationer, pressemeddelelser etc. både på dansk og tysk, samt der desuden været visse ting vi skulle opfylde af hensyn til Region Sønderjylland – Schleswig, så har samarbejdet mellem de to arrangører FSK og Bov fungeret næsten forbilledlig fra start til mål.

Det er et imponerende syn, at se så mange unge spille skak samt med hvilken begejstring, der gåes til sagen. I de yngste klasser, blev mangen en brik sat i slag, og efter en kort rysten på hovedet, blev der fightet videre, der kæmpes til sidste brik!

 

U-10

 

1. Dorian Gutschenreiter, FSK

2. Fridolin Hansen, Schleswig    

 

U-12

 

1. Merlin Hansen, Schleswig

2.-3. Philipp Dreyer, Eckernförde   

2.-3. Lasse Tonnesen, Bov

 

U-14

 

1. Morits Funk, Leck

2. Hayo Weidung, FSK

 

U-16

 

1. Malte Jensen, FSK

2. Lars Heidtmann, Bov

 

U-18

 

1. Alexander Koch, Eckernförde

2. Mark Fensky, Fördegymn.

 

U-20

 

1. Jonas Hasbach, Bov

2. Klaus Hansen, Ribe

 

Comments are currently closed.

Seneste indlæg

Arkiver

Kategorier