Invitation til SGP-3 i Tønder

Næste SGP-afdeling finder sted i Tønder lørdag den 29. november. Vi håber naturligvis på stort rykind her i Tønder – og det vil være specielt dejligt, hvis der kommer så mange skoleskakspillere, at de kan danne deres egen gruppe.

Desværre er der sammenfald med DM i skoleskak, så de allerbedste skoleskakspillere er jo nok optaget andetsteds. Vi har fornylig hørt, at den sidste weekend i november traditionelt anvendes til dette DM. Det vidste vi ikke i maj, da vi satte datoer på sæsonens SGP – men det ved vi så næste år.

En mere detaljeret indbydelse er udsendt pr mail til klubberne, og den forventes sat op her på denne hjemmeside af webmaster Pharsen inden længe.

Vel mødt i Tønder ! 

 

 

Comments are currently closed.

Seneste indlæg

Arkiver

Kategorier