SGP, 4. afdeling

Gråsten og Alssund var i dag i fællesskab vært for 4. afd. af Syd Grand Prix på Gråsten skole. Der var 38 tilmeldte, men med 4 sidste øjebliks afbud blev der i alt 34 deltagere, nøjagtigt det samme antal som sidste år! Stævnet forløb rigtig godt, der var god stemning og tidsplanen blev holdt til punkt og prikke!

Gruppe 1, som omfattede mesterklasse, 1. klasse og 2. klasse, blev vundet at Svend Erik Kramer og Hartmut Klemmt, som delte sejren med 5½ points af 7 mulige. Bedste spiller i 1. klasse blev Carsten Andersen med 4½ p., mens 2. klasse blev vundet af Ernst J. Jessen med 4 p.

Gruppe 2, som omfattede de resterende klasser, blev vundet af Morten Jessen med flotte 6½ p., mens Uwe Hansen, Thomas Bergnæs og Hansjørgen Clausen delte 2. pladsen med 5 p. 4. klasse blev vundet af Peter Jordt med 4½ p. Skoleskakklassen blev vundet på deling af Martin Lorentzen og Sebastian Gråbæk med 3½ p., mens 3. pladsen gik til Thorbjørn Møller med 3 p.

Se alle resultater her: www.alssundskak.dk/SGP/Turnering_SGP_2008.pdf

Comments are currently closed.

Seneste indlæg

Arkiver

Kategorier