Ændringer af Sydjysk Hovedkreds´ Holdturnering

Hovedkredsbestyrelsen har drøftet konsekvenserne af de strukturændringer, der er besluttet for Dansk Skak Unions Divisionsturnering. Det er jo nødvendigt at tilpasse vores egen Hovedkredsturnering til den nye situation, som vi endnu ikke kender fuldt ud, før overgangssæsonen 2023-24 er afsluttet.

Vi vil fremsætte forslag på Hovedkredsgeneralforsamlingen lørdag den 16. marts, men udsender det foreløbige forslag allerede nu, så I har mulighed for at drøfte det internt i klubberne. Måske kan det også gøre afviklingen af generalforsamlingen lidt lettere 🙂

Forslaget er udsendt til klubformændene i Sydjysk Hovedkreds, men indholdet er jo relevant for alle medlemmer.

Du kan finde forslaget her.

Comments are currently closed.

Seneste indlæg

Arkiver

Kategorier