Vojens Juleturnering – SGP-4 er aflyst

Invitationerne til de ellers troligt tilbagevendende julehurtigturneringer i Odense, Silkeborg og Vojens er ikke dukket op i turneringssystemet i år.

Vojens Juleturnering skulle som led i SydGrandPrix-serien have fundet sted 4. juledag den 28 december, men det tjener ikke længere noget formål at opretholde håbet om lempelser i forsamlingsrestriktionerne inden da. Turneringen aflyses derfor.

Dermed er de 4 første afdelinger af SGP-serien blevet aflyst.

Hvis situationen ændres efter nytår, således at de resterende 3 stævner kan afholdes som planlagt, vil hovedkredsbestyrelsen undersøge mulighederne for at forlænge sæsonen med 1-2 yderligere stævner sidst på foråret. Mere herom senere.

Comments are currently closed.

Seneste indlæg

Arkiver

Kategorier