Fredericia Hurtigskak 2019 – SGP2

Fredericia Skakforening var lørdag d. 5. oktober vært for anden afdeling af årets SGP serie.

I skarp konkurrence med dels Senior DM i hurtigskak i Århus og Ungdoms DM i Køge var der lidt frygt for deltager antallet.

Men det blev gjort til skamme. 27 voksne og hele 11 (!) Skoleskak spillere stillede op til et hyggeligt stævne.

Præmietagere kan ses her.

Desværre skete der en fejl under inddeling i klasser. Tommy Hansen, Springeren, blev fejlagtigt sat i 3. klasse hvor han burde være i 2. klasse. SGP udvalget har besluttet, at han skal deltage i 2. klasse i resten af sæsonen. Men for ikke at ødelægge hans chancer for den samlede sejr, så medtager han de 13 opnåede point. Dette kan selvfølgelig stille øvrige deltagere i 2. klasse dårligere, så derfor vil disse, dersom disse 13 point bliver afgørende, blive kompenseret i de samlede præmier således at ingen får mindre end hvis det ikke var sket.

Comments are currently closed.

Seneste indlæg

Arkiver

Kategorier