Løgumkloster Byturnering runde 2

Tirsdag, den 22. spilledes 2. runde i Løgumkloster Byturnering.
 

Resultater af aftenens kampe:

Basis 1: Vagn Jakobsen – Børge Schrøder 1-0, Godtfred Sloth Jensen – Helge Andersen 0-1, Michael Hedegaard – Hans Valdemar Hansen 1-0. Hermed ligger Vagn og Helge i spidsen med 2 point; de skal mødes i næste runde.

Basis 2: Broder Petersen – Senaid Zahirovic 1-0, Jens Peter Jensen – Erik Asmund 0-1, Uwe Hansen – Eivind Ambøg ½-½. Hermid ligger Erik Admund alene i spidsen med 2 point fulgt af Uwe Hansen med 1½ point.

Basis 3: Holger Schmidt – Henrik Feldborg ½-½, Bobby Christiansen – Jesper Kallesen 1-0, Peter M Jensen – Morten Jessen 0-1, Thomas Bergnæs – Kresten Beck 0-1. Her fører Morten Jessen med 2 point foran Holger Schmidt og Henrik Feldborg, der begge har 1½ point. Der mangler stadig et udsat parti mellem Jesper Kallesen og Troels Bergnæs fra 1. runde, og i 2. runde er partiet mellem Rolf Zömbick og Troels Bergnæs sandsynligvis tabt for Rolf, da han ikke mødte op – den endelige afgørelse afventer Rolfs forklaring. 

 

Comments are currently closed.

Seneste indlæg

Arkiver

Kategorier