Pokalkvalifikationen

Opdateret den 25. april: Lørdag, den 23. april blev pokalkvalifikationsstævnet for Sydjysk Hovedkreds spillet i flotte rammer i Sønderskov Slots riddersal, Der blev også spillet meget flot skak, ialt havde 12 holdt meldt sig og der blev spillet 6 runder Monrad.

Turneringen er nu indtastet i turneringssystemet – der kan de individuelle resultater  ses, og resultaterne indberettes til hurtigskakrating i løbet af et par dage.

Slutresultatet blev at Springerens 2 hold kvalificerede sig til finalestævnet i Pinsen. Men der var tæt løb – de seks bedst placerede hold scorede 13,5, 14, 14,5, 15, 15,5 og 16 point. Nr. 3 blev Evans og bedst placerede hold med en gennemsnitsrating under 1600 blev Vojens med 10 point; også her var opløbet tæt, to hold scorede 9,5 point og det næste havde 9 point.