Information fra Sydjysk Hovedkreds

Bestyrelsen for Sydjysk Hovedkreds kommunikerer med klubberne bl.a. via mails til klubformændene. Som regel med en forhåbning om, at klubformanden lader informationen gå videre til klubbens medlemmer.

Vi har også en hjemmeside (http://sydjysk-hk.dk/) – og en forhåbning om, at de enkelte klubber fra deres egen hjemmeside linker til Hovedkredsens hjemmeside.

Vi har sådan set også en forhåbning om, at hovedkredsens medlemmer selv regelmæssigt tjekker http://sydjysk-hk.dk/ .

MEN vi ved godt, at der somme tider kan være forskel på idealerne og den faktiske virkelighed.

På HK-hjemmesiden kan man altid finde de faste oplysninger og den formelle information, men som et supplement og for at gøre det endnu lettere for alle medlemmer at få fat i informationen fra Hovedkredsen, har bestyrelsen oprettet en ny Facebookside (https://www.facebook.com/sydjysk.skak/).

For at få Facebooksiden til at virke efter hensigten skal vi have flest mulige medlemmer til at gå ind på siden, og I skal gerne vælge at ”like/synes godt om og følge” siden, så I fremover automatisk får ”notifikationer” på jeres pc eller telefon, når der er nye opslag på siden.

Der er naturligvis ikke så meget at komme efter, mens siden er ny, men min opfordring er altså:

Hjælp med at udbrede det glade budskab. Klik dig ind på siden (https://www.facebook.com/sydjysk.skak/) og vælg at ”synes godt om og følge” siden. Del også gerne med dine skakvenner. Det er først, når mange ser siden regelmæssigt, at den bliver et effektivt informationsredskab.

God fornøjelse!

Ikke alle bruger Facebook, men for brugere uden Facebookprofil fungerer siden bare som en almindelig hjemmeside, alle kan klikke sig ind på.

Med venlig hilsen
Karl Posselt
formand for Sydjysk Hovedkreds

Comments are currently closed.

Seneste indlæg

Arkiver

Kategorier