Grænsespringeren 2009 Grenzspringer

Grænsespringeren  2009  Grenzspringer
 
Dette er en lille erindringsskrivelse til vort planlagte dansk-tyske ungdomsarrangement i Flensborg, den 12. september. Tilmeldingsfrist den 2. september!  De første tilmeldinger er modtaget, de fleste sydfra, men også nogle fra Tønder er indgået. Vi håber naturligvis, at så mange som muligt også fra dansk side, vil deltage. Konceptet er jo det samme som til SGP – hvor vi har haft stor succes med netop skoleskakklassen, og det viser jo, at de unge vil gerne spille den slags hurtigturneringer, så jeg håber at I voksne ledere muliggør deres deltagelse. Turneringen er jo en ren ungdomsturnering og ligger ligeledes fint til opstarten på den nye sæson.  
 
hilsen
BOV Skakklub                            Flensburger Schachklub
 
Svend Erik Kramer                              Holger Martens   

Comments are currently closed.

Seneste indlæg

Arkiver

Kategorier