Dommerkursus og SydGrandPrix

Der er netop sendt invitation ud til et dommerkursus i hovedkredsen den 8-9. oktober, så hvis du har lyst til at hjælpe din klub som dommer / kampleder for eksempel i holdkampe eller kan tænke dig at være med til at arrangere og lede turneringer, så snak med din klubformand – han har fået invitationen.

Der er også sendt en invitation ud til klubber til at melde sig som arrangør af et SGP stævne i den kommende sæson, så skub til din klubformand, hvis du synes det kunne være en god ide for klubben (og vær så også klar til at give en hånd med i arrangementet).

Bestyrelsen har sat en frist på begge dele til den 11. september, det er samtidig med fristen for tilmelding til holdturneringen.

På hovedkredsens vegne

Vagn Lauritzen

Comments are currently closed.

Seneste indlæg

Arkiver

Kategorier