Dansk Skak Unions Pokalturnering for 4-mandshold 2020

 

Invitation til kvalifikationsstævne i Sydjysk Hovedkreds.

Sydjysk Hovedkreds har hermed fornøjelsen af at indbyde alle klubber i Sydjysk Hovedkreds til dette års pokalturnering for 4-mandshold. Turneringen gælder som kvalifikation til DSU’s pokalstævne Pinsedag, søndag den 31-05-2020 på Hotel Svendborg. (Dansk Skak Unions indbydelse til Pinsefinalen kan ses her).

Kvalifikationsstævnet afvikles søndag d. 26. april 2020 kl. 10.00 – ca. 17.30.

Vi gentager succesen fra sidste år med pokalskak i Riddersalen på Sønderskov Slot (Sønderskovgårdvej 2, 6650 Brørup) – og håber på deltagelse fra mange af Hovedkredsens klubber.

Indskud pr. hold: 200 kroner som betales ved turneringens start. Hele indskuddet går til præmier.
Holdene kan tilmelde sig henholdsvis Elite- eller Bredderækken. De 2 bedst placerede hold i hver række kvalificerer sig til pokalfinalen i Pinsen.

Bemærk at Junior- og Seniorhold (50+ eller 65+) frit kan tilmelde sig til pokalfinalen uden forudgående kvalifikation. I junior- og seniorrækkerne kan der dannes hold på tværs af klubber.

Der benyttes hurtigskakrating, men i øvrigt spilles efter DSU’s regler for pokalturneringen, som kan findes i Skakhåndbogen, afsnit 5.  

Hvert hold består af 4 spillere plus evt. 1 reserve. Hver klub kan stille med lige så mange hold, de har lyst til, så længe de overholder DSU’s reglement for pokalturneringen. Bemærk, at et hold tilmeldt bredderækken højst må have et dansk hurtigskak ratinggennemsnit på 1800 for de fire højst-ratede spillere – udregnet efter årets første offentliggjorte ratingliste fra DSU.

Turneringsform: Afvikles i grupper inddelt efter række med 6 runder. Afhængigt af antal tilmeldte hold kan begge rækker evt. samles i én (Monrad)-gruppe.

Betænkningstid: Hver spiller har 20 minutter + 5 sekunder pr. træk (fra træk 1) til hele partiet.

Tilmelding: Udfyld vedlagte tilmeldingsblanket og send den via mail til Vagn Lauritzen

hold@sydjysk-hk.dk senest fredag den 27. marts 2020.

Kantine: Der kan købes mad og drikke på spillestedet.

Begynd allerede nu at finde spillere til holdene. Pokalturneringen er seriøs og hyggelig skak på én gang – og omgivelserne på Sønderskov Slot er fantastiske,
Bestyrelsen håber, at det igen i år lykkes at tiltrække mange klubber og hold, men pladsen er begrænset, så tøv ikke med at tilmelde jer!

Comments are currently closed.

Seneste indlæg

Arkiver

Kategorier