Løgumkloster Byturnering 2016 afsluttet

Tirsdag, den 17. maj afsluttedes årets udgave af Løgumkloster Byturnering.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Benny Christensen fra Vojens havde allerede efter 4 runde sikret sig mesterskabet og kunne derfor tage en rolig remis med Jesper Kallesen. De seneste 2 års bymester, Børge Schrøder fra Haderslev sikrede sig andenpladsen ved at vinde over Karl Posselt i sidste runde.

Scot Wolfgang Jensen blev som eneste deltager i øverste gruppe fra værtsklubben kåret som den bedst placerede Løgumklosterspiller.

I gruppe 2 delte Morten Jessen fra Vojens og Hans Christian Baagøe fra Vamdrup førstepladsen og i gruppe 3 var der Vojensspillere på de første 3 pladser: Martin Møller vandt med 4 point skarpt forfulgt af Kresten Beck og Gagik Sahakian begge med 3,5.

Comments are currently closed.

Seneste indlæg

Arkiver

Kategorier