HANS GREGERSENS 70 ÅRS JUBILÆUMSTURNERING

I dette efterår kan Grindsted Skakklubs mangeårige medlem, Hans Gregersen, fejre at det er imponerende 70, ja, du læste rigtigt: halvfjerds, år siden han meldte sig ind i klubben! Det var i 1945 han meldte sig ind som en ung knægt på bare 15 år. I dag, 70 år senere, og i en alder 85 år, spiller han friskt videre. En af hans allerførste oplevelser i klubben var iøvrigt den første frie generalforsamling efter krigens ophør.

Dette skal naturligvis fejres! Lørdag d. 21. november er klubben vært for en hurtigskakturnering hvor Hans også skal hædres og fejres. Kom og vær med til at gøre dagen uforglemmelig for Hans – samt at få en hyggelig dag ved brættet i godt selskab.

Indbydelsen kan ses i kalenderen hvor der også er link til online tilmelding.

Comments are currently closed.

Seneste indlæg

Arkiver

Kategorier