Indberetning holdresultater 4.-5. hovedkreds

Hjemmesiden www.holdskaksyd.dk er endnu ikke klargjort til den kommende sæson og vedkommende der skal gøre siden klar er det ikke lykkedes os at få kontakt med de seneste uger. Vi ved derfor intet om, hvornår siden kommer op at køre og vi ved heller ikke om der arbejdes på hjemmesiden.


.

Som tidligere skrevet rundt til klubformændene, så skal alle holdledere gemme resultatkortene for de enkelte kampe i lighed med tidligere år. Da der ikke kan ske indberetning af resultaterne via hjemmesiden skal alle holdlederne – HURTIGST MULIGT efter holdkampene (det vil sige SENEST dagen efter holdkampen er spillet) – sende en mail til os to turneringsledere:


.

sekra@bbsyd.dk


femtehk@gmail.com


.

med kampens resultat (blot det samlede resultat).


.

Enkeltresultaterne skal I selv indtaste, når www.holdskaksyd.dk kommer op at stå.


.

Vi turneringsledere vil ajourføre skemaerne med holdresultaterne løbende og de kan hentes via linket fra begge hovedkredses hjemmesider.


.

Vi beklager denne dårlige start på dette års holdturnering, men vi kan desværre ikke gøre noget ved det. Det bør dog få konsekvenser for de ansvarlige indenfor Dansk Skak Union, at de lader hovedkredsenes holdturneringer i stikken på denne måde.


.

Alle ønskes en god turnering.


.

Svend Erik Kramer og Christian Dahl

Comments are currently closed.

Seneste indlæg

Arkiver

Kategorier