Holdturneringen 2013-14

Der mangler endnu at blive godkendt flere holdkampe, hvilket skyldes, at der i de kampe blev benyttet nytilmeldte spillere.

For de andre hovedkredse fungerer tilmeldingen af nye spillere. Desværre er dette ikke tilfældet med 4.-5. hovedkreds\'s holdturneringshjemmeside. Der arbejdes på at løse udfordringen også på denne hjemmeside. Måske skyldes udfordringen, at der er 2 hovedkredse indblandet i denne holdturnering.

Godkendelsen af holdresultaterne vil ske så snart de nye spillere er tilgængelige.

Informationen herom er på 5. hovedkreds hjemmeside, da vi turneringsledere ikke selv kan lægge tekst-oplysninger ind på www.holdskaksyd.dk, men skal maile disse til Per Rasmussen – divisionsturneringens turneringsleder. Det er derfor hurtigere og nemmere at informere her på siden.

Comments are currently closed.

Seneste indlæg

Arkiver

Kategorier