Ratingtal

De hidtil oplyste ratingtal i holdturneringen har været sidste års ratingtal. Da vi holdturneringsledere i 4. og 5. hovedkreds ikke har kunnet få hjælp nogen steder fra til at rette en programfejl, så har vi måttet lægge hvert enkelt ratingtal ind manuelt. —————————————————————————————

Jeg har nu lagt de rigtige ratingtal ind for klubberne i 5. hovedkreds og holdturneringslederen vil snarest gøre det samme for klubberne i 4. hovedkreds.——————————————————————————————–
Hvis I opdager, at der er ratingtal, som ikke stemmer overens med det, som I forventer, så send mig venligst en mail herom på femtehk@gmail.com.—————————————————————————————————————- Når der skal lægges så mange ratingtal ind manuelt, så er der altid risiko for, at der kan ske fejl.

Beklager at det ikke hidtil har været de rigtige rating inde i systemet.

Comments are currently closed.

Seneste indlæg

Arkiver

Kategorier