SGP 2009-10 nu oppe på 97 deltagere.

SGP-3 er afviklet med Ribe som vært.  Det blev et overraskelsernes stævne. Dels var der "kun" 23 deltagere, og dels var der overraskelser i resultaterne.

Der spilledes i 3 grupper á 8, formentlig fordi Ribe-folkene dygtigt fik tilpasset med egne spillere..

GruppeA (mesterklassen og 1. klasse) fik en vinder fra 1. klasse. Dennis Munksgård fra Jerne spurtede med 6½ points forbi både Ole Østergård, Herning,  og Henrik Swane, Horsens, selv om de lå 200 ratingpoints højere.

GruppeB (2.+3 klasse). Trods 4 deltagere fra 2. klasse blev gruppens to øverste pladser besat af spillere fra 3. klasse i skikkelse af Peter Jordt fra Tønder med 6½ og Lennart Wiig fra Fredericia med 6 points. 

GruppeC: (4. klasse og skoleskakklassen). De 7 sidste deltagere fra 4. klasse og skoleskakklassen udgjorde sammen med en skakcomputer den sidste gruppe. Her sluttede Ken G. Jørgensen, Vojens, og Dario Isler, Bov, på lige i toppen med hver 6 points, og de snupper hver 17 GP-points i henholdsvis 4. klasse og skoleskakklassen. 

Turneringstabellerne kan findes på Ribes hjemmeside, og stillingen i GP-points på Tønders hjemmeside. Den sidste kommer også ret snart her på dette site.

Nu er det samlede deltagertal oppe på 97, og mon ikke vi ryger et godt stykke over de 100, når SGP-4 er afviklet i Vojens i juleferien. Indbydelsen er allerede sendt ud.

Comments are currently closed.

Seneste indlæg

Arkiver

Kategorier