God afslutning på sæsonens SGP-serie

SGP-7 blev spillet i Gråsten i dag med skakklubberne Gråsten og Alssund som arrangører i fællesskab, og dermed afsluttedes denne sæsons SydGrandPrix-serie.  Der var 40 deltagere, som fik sig en både spændende og hyggelig dag, hvor arrangementet igen klappede fint. Stævnet afvikledes i 3 monrad-grupper med følgende resultater:  

Gruppe-1 (mester- og 1. kl) blev vundet af Jimmy Andersen, Ribe, med 5 points foran Jens Nording, Alssund, Lars Wilton, Ribe, og Jan Rosenberg, Ribe, alle med 4½ points.

Gruppe-2 (2. og 3. kl.) blev vundet af Manfred Thomsen, Fribonden, med 6 points foran Jørgen Clausen, Gråsten, og Broder Petersen, Alssund, begge 5 points.

Gruppe-3 (4. kl. og skoleskakklassen) vandtes af Troels Bergnæs, Tønder, med 6 points foran Bobby Christiansen og Jesper Kallesen, begge Gråsten og begge 5 points.

Præmierne for det samlede forløb og de flotte medaljer blev uddelt af Svend E. Kramer således: Mesterklassen: Guld til Lars Wilton, Ribe, sølv til Jimmy Andersen, Ribe, og bronze til Svend E. Kramer, Bov. 1. klasse: Guld til Bent Bojsen, Gråsten, sølv til Chr. Karstensen, Tønder, bronze til Jan Rosenberg, Ribe. 2. klasse: Guld til Manfred Thomsen, Fribonden, sølv til Jørgen Clausen, Gråsten, bronze til Broder Petersen, Alssund. 3. klasse: Guld til Morten Jessen, Vojens, sølv til Erik Asmund, Gråsten, bronze til Uwe Hansen, Åbenrå. 4. klasse: Guld til Troels Bergnæs, Tønder, sølv til Jesper Kallesen, Gråsten og bronze til Peter Jordt, Tønder. Skoleskakklassen: Guld til David Gutchenreiter, Bov, sølv til Kristine G. Jørgensen, Vojens og bronze til Lisa Zimmermann, Bov.

Ialt 112 spillere har været med i mindst en afdeling af serien i denne sæson. Som dagens turneringsleder Karsten Fyhn udtrykte det: Det er ikke en dag som i dag, man ser krise i skakken. Den samlede slutstilling bliver snart sat op af vor webmaster, men den kan også findes fra Tønders hjemmeside allerede nu.    På Tønders side vil man om en lille måneds tid kunne finde en større billedsamling med nogle billeder fra samtlige afdelinger i denne sæson.

Comments are currently closed.

Seneste indlæg

Arkiver

Kategorier