SEMT 2009… Veteranklassen har en vinder

I Veteranklassen (spillere over 55 år – og 6 runder) skulle afgørelsen findes allerede i dag.
G. Sloth Jensen havde vundet den udsatte kamp mod Broder Petersen fra runde 2, og kunne skøjte i mål med remiser i de sidste to partier. Det gjorde han så. Dermed 4 pts, og turneringssejr til Godtfred – TIL LYKKE ! 
Erik Asmund var den ene som holdt remis mod Godtfred, og med sejr om formiddagen over Uwe Hansen, lå Erik med 3 pts. med chance for at tage sølvpladsen.
Men Broder – som var den anden der holdt en halv mod alderspræsidenten – ville det anderledes. Trods fremragende spil af Uwe Hansen holdt Broder gryden i kog med kontraspil, og bulletinerne meldte skiftevis at nu stod Uwe, så Broder, og så Uwe igen til gevinst. Da krudtrøgen var lettet var det Broder – med sved på panden og alt i alt nok lidt heldigt – som kunne skrive en pind på tavlen. Dermed Broder Petersen vinder af 2. præmien med 3½ pts.
 
I Mesterklassen (ratinggennemsnit 1963) var der topopgør da Christian Nors Andersen først måtte op mod Kai Bjørnskov og om eftermiddagen mod Lars Hansen (SK 68 Århus).
Det blev to hårde dyster, hvor Christian dog trak det korteste strå i begge og faldt tilbage i feltet.
Da Kai Bjørnskov også vandt eftermiddagspartiet (mod Hans Paulsen, Springeren) er han med 5 pts. sikker på at blive bedst placerede spiller fra Hovedkredsen. Og dermed for 15. (!) gang vinder af titlen Sønderjydsk mester.
 
Men om Kai også vinder turneringen er endnu ikke afgjort, for Lars Hansen kan med sejre i den udsatte match mod Gert Jöhnk og så i sidste runde mod Kai stadig nå at gå forbi!
 
Basisklassen (en Monradgruppe) måtte førende Morten Jessen (Vojens) stille op sygdomssvækket, og måtte kæmpe sig igennem to omskiftelige partier, hvor modstanderne (Jeppe Christensen og Bobby Christiansen) begge endte med sejrens palmer.
I førertrøjen er nu Jeppe Christensen (Haderslev) med 4½ pts. – efter et vanvittigt eftermiddagsopgør mod Jesper Kallesen, som retfærdigvis nok sluttede remis. Lige i hælene er Børge Schrøder (4 pts. + 1 udsat kamp) og Bobby Christiansen med 4 pts., hvor sidstnævnte nu har vundet 4 partier i streg. Lige på baghjul ligger Hansjørgen Clausen og Jørn Bertelsen (begge 3½ pts.) efter utrolige eftermiddagspartier mod hhv. Børge (først gevinststilling, så tabsstilling og så en mirakuløs remis) og mod Karl Jensen (gevinst efter en fantastisk kongevandring midt på banen).
 
Der mangler stadig kampen mellem Børge Schrøder og Jesper Kallesen, som efter flere udsættelser nu planlægges spillet 27/2.
Vi har valgt ikke at afvente resultatet herfra, men lægge 7. og sidste runde allerede nu.(Se tavlen)
 

Sidste spilledag i Mester- og Basisiklassen er lørdag den 28. februar 2009, hvor 7 runde spilles.

Her er alle gruppers resultater……… Klik HER

Comments are currently closed.

Seneste indlæg

Arkiver

Kategorier