Fin SGP-5 i Ribe

 

Der var denne gang  37 deltagere, og fordelingen  var så heldig, at stævnet kunne afvikles i 3 stk 8-mands alle-mod-alle grupper og en monradgruppe. Arrangementet forløb fint dagen igennem og med rimelig god spænding i alle grupper. Ved ligestilling plejer vi jo at lave præmiedeling, mens korrektionen hjælper med at fordele GP-pointene, og vi har kun en enkelt gang måttet dele GP-points pga ligestilling ved korrektion. Denne turnering gav ligestilling i både points og korrektion flere steder, formentlig pga 8-mandsgrupperne og stor jævnbyrdighed, så de usædvanlige 15 og 9 GP-points vil kunne ses i listen et par steder.

Gruppe 1 (mesterklassen) vandtes af Henrik Tranberg, Esbjerg, med 6 points foran Lars Wilton, Ribe med 5 og Poul Fl. Fries Nielsen, Esbjerg, med 4½.

Gruppe 2 (1.+2. klasse) blev vundet af Jan Rosenberg, Ribe, med 6 points foran Søren Zerahn, Ribe, med 4½  og Christian Karstensen, Tønder, med 4, – alle fra 1. klasse. Manfred Thomsen, Fribonden, og Senaid Zahirovic, Vojens, toppede 2. klasse med 3 points hver.

Gruppe 3 (3.+4. klasse) sluttede med 3 spillere på lige: Palle Gejl Jørgensen og Morten Jessen, begge Vojens, samt Peter Jordt, Tønder, alle med 5 points og samme korrektion. Palle og Morten vandt dermed 3. klasse, mens Peter toppede 4. klasse.  

 Skoleskakklassen vandtes af David Gutschenreiter, Bov, med 6 foran Martin Lorensen, Tønder, med 5½ og Lisa Zimmermann , Bov, med 5 points.

Den samlede stilling vil snart blive sat op af webmaster Pharsen.

Comments are currently closed.

Seneste indlæg

Arkiver

Kategorier