43 deltagere ved SGP-3 i Tønder

SydGrandPrix-3 blev afviklet i Tønder lørdag den 29. nov. Der deltog ialt 43 spillere, flest fra Tønder (11), Bov (9) og Vojens (9), men også Gråsten, Ribe, Esbjerg, Fribonden og en enkelt fra Alssund var med. Stævnet blev afviklet i en 8-mands mesterklasse, hvor der spilledes alle mod alle og i to monradgrupper.

Mesterklassen blev vundet af Henrik Tranbjerg, Esbjerg, med 5 points, foran Lars Wilton Ribe, og Svend E. Kramer, Bov, begge med 4½ points.

Den store Monradgruppe (1.+2.+3.+4. klasse) vandtes af Chr. Karstensen, Tønder, og Jan Rosenberg, Ribe, begge 6 points. De tog så også præmierne i 1. klasse. Der var ratingklasse-præmier i 2. klasse til Erik Damholdt, Tønder, og Manfred Thomsen, Fribonden, begge 4 points, og i 3. klasse til Svend Michelsen, Esbjerg, og John Kristoffersen, Gråsten, begge 4½ points, samt i 4.klasse til Peter M. Jensen, Tønder, med 4 points, foran Troels Bergnæs og Rolf Zömbick, begge Tønder, og begge 3 points.

Skoleskakklassen spilledes også som en monradgruppe. Her vandt Kristine G. Jørgensen, Vojens, med 6 points foran Lisa Zimmermann, Bov, David Gutschenreiter, Bov, Jørgen Kølpin, Bov og Lars Hansen, Tønder, alle med 5 points.

Det var et omfattende stævne, hvor det meste klappede fint. Der var lidt panik omkring præmieudleveringen, men alle fik de rigtige præmier pånær en enkelt – og det rettes der op på.

Den samlede GP-stilling efter de tre første afdelinger ventes sat på her på hjemmesiden snarest af webmasteren. De utålmådige kan finde stillingen nu via Tønders hjemmeside.

Comments are currently closed.

Seneste indlæg

Arkiver

Kategorier