Holdturnering: Stor jævnbyrdighed i Juniorrækken!

Juniorrækken (D-rækken) afviklede i dag lørdag de første 5. runder af årets holdturnering i Bov. Desværre havde Haderslev fået forfald og sendt afbud, men de øvrige 5 hold gav hinanden en ganske underholdende og jævnbyrdig turnering. Således sluttede ikke en eneste match med de deprimerende cifre 4-0. Det tabende hold fik mindst 1 point i hver kamp, det vidner om, at der dels blev gået til sagen, dels at der ikke blev givet noget ved dørene, samt at der ikke var den helt store forskel på spillestyrken. Det var faktisk en ren fornøjelse at følge de unge mennesker i dag.
Bov 1 fører efter de første 5 runder med 15,5 point foran Ribe med 13, Vojens 12, Tønder 10 og Bov 2 med 9,5 point og Haderslev som nævnt med 0. Nærmere resultater kan ses under menupunktet holdskak D-rækken.
2. halvdel af turneringen spilles 14. marts 2009 i Haderslev.

Comments are currently closed.

Seneste indlæg

Arkiver

Kategorier